top of page

VANDRARHEMMET

Lindsberg är ett vandrarhem året om. Boendet är enkelt men i en hemtrevlig miljö. 

Det ligger ca 8 km norr om Falun i natursköna omgivningar. En vistelse här är en perfekt avkoppling eller utgångspunkt för äventyr i vackra Dalarna.

Nära till mycket spännande

Vare sig du vill vandra i skogarna i närheten eller vid Varpans strand, besöka världsarvet Falu gruva, kulturarvet Carl Larsson-gården, eller bara komma bort eller arbeta med ditt projekt. 

Ett hus med historia

Vi som driver kursgården och vandrarhemmet är ett kollektiv där medlemmarna har olika bakgrund och kunskaper, och vi erbjuder den här platsen till olika grupper för aktiviteter i samklang med ledorden ”solidaritet, självtillit och resursbevarande”. Kursgården blev en viktig samligningspukt för den svenska miljörörelsen, och har varit en mötesplats för klimataktivister, konstnärer, musiker, odlingsfantaster och andra.

Vi arbetar för att du ska känna dig hemma

Det är vår ambition att alla gäster på kursgården ska känna sig hemma och väl omhändertagna, och vi jobbar hela tiden med renoveringar på fastigheten för att höja standarden och komforten.

Frukost och Middag

Om du bokar rum i god tid, kan det finnas möjlighet att beställa frukost eller middag. Glöm då inte att berätta om eventuella allergier.

Boka ett rum

Om du intresserad eller vill veta mer, så hör av dig till Lindsberg enligt kontaktuppgifterna nedan.

bottom of page