VAD BRINNER DU FÖR?

Vill du anordna en konferens för miljöaktivister, en kurs i akvarellmålning, ett samba-läger eller ett retreat? Eller kanske bara komma ifrån stadens brus och jobba i en avkopplande miljö? Lindsberg finns för de som vill inspirera och bli inspirerade, för de som vill varva ner och reflektera, för de som vill skapa och förändra!

Lindsberg tillhandahåller möteslokaler samt möjlighet till helpension för 50 personer, i en prestigelös och välkomnande miljö. Kursgården är belägen i ett världsarv med närhet till natur och friluftsliv - tio minuters gångväg bort ligger sjön Varpan och bakom knuten finns skog och promenadstigar.

 

I huset finns förutom en större samlingssal en biograf, ett bibliotek, en verkstad och en musikstudio. Vi skräddarsyr din vistelse i så stor utsträckning vi kan.

Oavsett om du kommer till Kursgården Lindsberg som enskild gäst eller med en större grupp ber vi dig respektera följande:

  • Ingen förtäring av alkohol

  • Endast vegetarisk mat får tillagas och serveras på kursgården

  • Husdjur får ej medtagas in i huset

HITTA TILL LINDSBERG

Det går snabbt och lätt att ta sig till Lindsberg!

Från Stockholm åker du tåg, Masexpressen, Swebus eller bil till Falun på bara tre timmar. Därifrån kör Dalatrafiken de sista 7 km med buss till hållplatserna Bergsgården (närmast) och Järgarvet. Busstider hittar du på Dalatrafik

ADRESS

Kursgården Lindsberg

Lindsberg 10

791 91 Falun

Vill du få info om kommande evenemang på Lindsberg?

KONTAKT

T: +46 23 43030

M: +46 70 4896085

E: lindsberg10@gmail.com

© 2021 by Lindsberg.org