top of page

ons 10 juli

|

Kursgården Lindsberg

Musikafton med The Halifax Rättvik Project

Ingen anmälan via OSA här på hemsidan! Mejla gärna till: martin.hampus@gmail.com, klarahampus2.0@gmail.com.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Musikafton med The Halifax Rättvik Project
Musikafton med The Halifax Rättvik Project

Tid och plats

10 juli 2024 19:00 – 22:00

Kursgården Lindsberg, Lindsberg 10, 791 91 Falun, Sverige

Om evenemanget

Kursgården Lindsberg har bjudit in: The Halifax Rättvik Project

Tre vänner träffades i Sverige sommaren 2023 och bestämde sig för att de skulle dela sin kärlek till den traditionella musiken från sina respektive länder, som kreativa musikresenärer. Jennifer kommer från Halifax, en dynamisk och kulturrik stad på Kanadas Atlantkust där många olika folkgenrer kan höras, som Maritime Old Time, Cape Breton, Irish, Acadian och andra. Stefan och Peter bor i Rättvik i Dalarna, ett område särskilt rikt på musik där just den traditionella musiken, folkmusiken, förmedlas, bevaras och förädlas för varje ny generation med stolthet och respekt. Som erfarna artister och pedagoger, var och en inom sitt område, fann Peter, Stefan och Jennifer sig förenade i sin passion att med musiken samtala bakåt i tiden men också över det stora havet mellan oss, nu och men också in i framtiden.

Jennifer Publicover - Flöjter Stefan Ekedahl - Cello, säckpipa och flöjter Peter Rousu - Gitarr och bas

Läs mer på: https://halifaxrattvik.com/

Första söndagen i juni, juli(bytt till onsdag), augusti och september bjuder vi in till musikkvällar på Lindsberg. Om vädret tillåter så är konserten under eken, annars inne i kyrksalen i huset.

Konsert kl 19:00. Öppen scen kl 20:00. Spel till dans kl 21:00 Ordinarie pris: 150 kr Student/pensionär: 100 kr Biljetter köpes på plats med kort!

Fika finns till försäljning! Mejla oss om du är intresserad av att ha konsert, vara en del av den öppna scenen eller spel till dans!

Mail: martin.hampus@gmail.com, klarahampus2.0@gmail.com

Dela detta evenemang

bottom of page